Regioportretten 2022-2023

Op deze pagina vindt u de regioportretten die gemaakt zijn voor het jaar 2022-2023 om u een overzicht te bieden van het huidige aanbod van het technisch vmbo, de verwachte ontwikkeling van het leerlingenaantal en arbeidsmarktgegevens. Klik op een regio en scrol naar beneden om de regio-specifieke cijfers te vinden.

Op de onderstaande kaart zijn regio’s weergegeven met het registratienummer dat ze van DUS-I hebben ontvangen. Mbo-instellingen en bedrijven worden niet op de kaart weergegeven. U kunt uw regio (of meerdere regio’s) in de rechterkolom aanvinken. Zodra u een of meer regio’s heeft aangevinkt selecteert het programma die regio’s op de kaart en worden de gegevens van die regio onder de kaart weergegeven.

U kunt het regioportret opslaan als PDF door op de bovenstaande knop te klikken. Geef vervolgens uw gewenste formaat (‘Paper size’) aan. Wij raden u het a4-formaat aan. Klik vervolgens op ‘Create PDF’ en sla het op. Het PDF-bestand kunt u vervolgens uitprinten of rondsturen.

Wanneer u geïnteresseerd bent in het precieze aantal leerlingen per vestiging, dan kunt u dit per Sterk Techniekonderwijs-regio vinden via onderstaande knop.