Regioportretten

Op deze pagina vindt u de regioportretten die gemaakt zijn om u een overzicht te bieden van het huidige aanbod van het technisch vmbo, de verwachte ontwikkeling van het leerlingenaantal en arbeidsmarktgegevens van uw regio.

Regioportretten

De regioportretten bieden u inzicht in de leerlingenaantallen uitgedrukt in profielen van uw STO-regio. Daarnaast vindt u leerlingenprognoses en arbeidsmarktgegevens in de portretten. Om u te helpen bij het verzamelen en zicht houden op deze gegevens worden de regioportretten jaarlijks geactualiseerd. Selecteer hieronder het gewenste jaar van het regioportret om uw regiospecifieke gegevens uit de schooljaaren 2018-2019 en 2019-2020 te vinden.

De regio’s zijn weergegeven met het registratienummer dat ze van DUS-I hebben ontvangen. MBO-instellingen en bedrijven worden niet op de kaart weergegeven. U kunt uw regio (of een series regio’s) in de rechterkolom (of door op selecteer regio te klikken) aanvinken (Hokje: selecteer regio, eerst alles uitzetten, dan geselecteerde regio aanvinken). Zodra u een of meer regio’s heeft aangevinkt selecteert het programma die regio’s op de kaart en worden de gegevens van die regio onder de kaart weergegeven.

Er zijn regioportretten gemaakt in een landkaart met daarin regiospecifieke gegevens uit 2018-2019 en 2019-2020. Selecteer hieronder het gewenste jaar van het regioportret.

2018-2019