Regioportretten 2023-2024

De regioportretten van 2023-2024 staan live! Hoe ziet het huidige aanbod van het technisch vmbo er uit? Hoe staat het met de doorstroom van het vmbo naar het mbo? Wat is de verwachte ontwikkeling van het leerlingenaantal per regio? De regioportretten bieden een compleet overzicht met de meest recente gegevens rondom technisch vmbo. Klik op uw regio en scrol naar beneden om de regio-specifieke cijfers te vinden.

Selecteer op de onderstaande kaart in de rechterkolom het registratienummer van de STO-regio waar u interesse in heeft. U kunt ook meerdere STO-regio’s aanvinken. Zodra u één of meer regio’s heeft aangevinkt selecteert het programma die regio’s op de kaart en worden de gegevens onder de kaart weergegeven.

Wilt u de gegevens opslaan? U kunt het regioportret opslaan als PDF door op de bovenstaande knop te klikken. Geef vervolgens uw gewenste formaat (‘Paper size’) aan. Wij raden u het a4-formaat aan. Klik vervolgens op ‘Create PDF’ en sla het op. Het PDF-bestand kunt u uitprinten of rondsturen.

Ben u geïnteresseerd in het precieze aantal leerlingen per vestiging? Via onderstaande knop kunt u de inzichten per STO-regio uitgesplitst per vestiging en profiel inzichtelijk krijgen.