Leerlingen per vestiging STO-regio 2020-2021

Een regioaanvraag Sterk Techniekonderwijs 2020-2023 moet een overzicht bevatten van het huidige techniekaanbod van de deelnemers in de regio; uitgedrukt in profielen en leerlingaantallen. Om u te helpen bij het verzamelen van deze data zijn regioportretten samengesteld. Op deze pagina vindt u de precieze leerlingenaantallen per vestiging.

De regio’s zijn weergegeven met het registratienummer dat ze van DUS-I hebben ontvangen. In deze tool worden enkel de leerlingenaantallen van de deelnemende vmbo-scholen weergegeven. Deze gegevens worden jaarlijks geactualiseerd. Selecteer hieronder het gewenste jaar van de leerlingenaantallen per vestiging.

De regio’s zijn weergegeven met het registratienummer dat ze van DUS-I hebben ontvangen. U kunt een selectie maken van een regio om vervolgens de leerlingenaantallen van het vmbo per schoolvestiging en profielen te zien.

U kunt deze gegevens opslaan als PDF door op het volgende icoon te klikken: . Klik vervolgens op PDF en geef uw gewenste formaat (‘Paper size’) aan. Wij raden u het a4-formaat aan. Klik vervolgens op ‘Create PDF’ en sla het op. Het PDF-bestand kunt u vervolgens uitprinten of rondsturen.