Regio’s in beeld

Voor en door de regio’s

Wat zijn de speerpunten van de regioplannen? Welke regio houdt zich ook bezig met een bepaald thema? Wat zijn de laatste ontwikkelingen binnen de regio’s? Een interactieve digitale kaart met een overzicht van alle goedgekeurde regio’s voor Sterk Techniekonderwijs biedt uitkomst.

Naast landelijke informatie vindt u ook regionale informatie op de website van Sterk Techniekonderwijs. Het initiatief sluit aan bij het credo ‘voor en door de regio’ en richt zich op alle betrokkenen die met Sterk Techniekonderwijs te maken hebben.

Digitale kaart

Alle goedgekeurde regio’s zijn te vinden op de digitale landkaart met markeringen in de vorm van een pin met beknopte informatie van de regio. Door op de pin te klikken komt u via een Meer informatie button op een miniwebsite van de regio. De digitale kaart met regiopagina’s draagt bij aan:

  • Informeren van de eigen regio;
  • Kennisuitwisseling, inspiratie en samenwerken tussen de regio’s;
  • Beeld van het landelijke project.

Regio’s aan zet

Bij de start is ervoor gezorgd dat iedere regio vindbaar is met basisinformatie zoals een profieltekst, keywords, en namen en websites van betrokken scholen. Regio’s kunnen aanvullend content laten plaatsen zoals documenten, foto’s, video’s, nieuwsberichten, agenda-items en inspiratievoorbeelden.
In oktober wordt contact gelegd met alle goedgekeurde regio’s om de mini-websites verder naar wens in te richten.

Nog vragen?

Heeft u nog vragen? Stuur dan een e-mail naar regio@sterktechniekonderwijs.nl.