Regio’s in beeld

Voor en door de regio’s

Wat zijn de speerpunten van de regioplannen? Welke regio houdt zich ook bezig met een bepaald thema? Wat zijn de laatste ontwikkelingen binnen de regio’s? Een interactieve digitale kaart met een overzicht van alle goedgekeurde regio’s voor Sterk Techniekonderwijs biedt uitkomst.

Digitale kaart

Alle goedgekeurde regio’s zijn te vinden op de digitale landkaart met markeringen in de vorm van een pin met beknopte informatie van de regio. Door op de pin te klikken komt u via een Meer informatie button op een miniwebsite van de regio. De digitale kaart met regiopagina’s draagt bij aan:

  • Informeren van de eigen regio;
  • Kennisuitwisseling, inspiratie en samenwerken tussen de regio’s;
  • Beeld van het landelijke project.

Doe inspiratie op en kijk naar de regiopagina’s van HoogeveenHoeksche Waard en Goeree-Overflakkee, Zwolle en TechniekPact Friesland.

Inspiratie uitwisselen via de regiopagina

STO-regio Zeeland gebruikt hun STO-regiopagina voor alle communicatie. Niet alleen om te communiceren met betrokkenen in de eigen regio, maar ook om andere regio’s te inspireren. Mabri Fennema (programmamanager) en Joan Hofland (communicatiemedewerker) vertellen hoe ze te werk gaan.

Laatste nieuws uit de regio's

Alle scholen in beeld

Alle scholen die deelnemen aan Sterk Techniekonderwijs staan op de kaart van Nederland weergegeven. Op www.sterktechniekonderwijs.nl/scholen ziet u dit overzicht en kunt u zien dat er heel veel scholen betrokken zijn bij Sterk Techniekonderwijs.

Nog vragen?

Heeft u nog vragen? Stuur dan een e-mail naar regio@sterktechniekonderwijs.nl.