07 oktober 2019

Workshop Bèta&TechMentality voor STO-regio’s

Bèta&TechMentality-model

Als het om techniek gaat, bestaat dé jongere niet. Jongeren verschillen in hun houding ten aanzien van techniek. En elk type jongere vraagt om een andere manier van aanspreken. Dat weten we dankzij het Bèta&TechMentality-model.

Vijf bètatypes

Volgens het Bèta&TechMentality-model zijn er vijf bètatypes die onderling sterk verschillen in hun houding ten aanzien van de bètatechnische wereld en die dus ook elk hun eigen aanpak vergen. Deze bètatypes zijn: Ontdekkers, Creatieve Makers, Vernieuwers, Maatschappelijke Toepassers en Doeners. Elk van de segmenten biedt specifieke haakjes hoe deze jonge doelgroep tijdens hun schoolcarrière geïnteresseerd kan worden en blijven in techniek.

Kosteloze workshop

In de Bèta&TechMentality-workshop maken professionals uit het voortgezet en beroepsonderwijs en uit het technisch bedrijfsleven in twee uur tijd kennis met het Bèta&TechMentality-model en de praktische toepassing ervan. De workshop geeft inzicht in hoe jij een bredere groep jongeren kunt interesseren en enthousiasmeren voor een toekomst in de techniek én geeft je handvatten voor je eigen praktijk.

Wilt u met uw onderwijsinstelling, bedrijf, netwerk of samenwerkingsverband beter inzicht in wat jongeren drijft en motiveert? En daarmee een bredere groep aanspreken voor een toekomst in de techniek? Vraag dan de kosteloze Bèta&TechMentality-workshop aan via www.betatechmentality.nl.