Landelijke dag Sterk Techniekonderwijs

Op weg naar future-proof techniekonderwijs

Op donderdag 16 november 2023 van 12:00 uur tot 17:00 uur vindt de derde landelijke dag Sterk Techniekonderwijs plaats. Dit keer in het Evoluon in Eindhoven. Op deze dag komen penvoerders, programmaleiders, projectleiders, schoolleiders, docenten, bedrijven (en meer betrokkenen bij de uitvoering van STO) bij elkaar om kennis met elkaar te delen en, met 78 regio’s, vooruit te blikken op de planvorming voor de nieuwe periode van STO 2025-2029.

Expositie Retrofuture

Om inspiratie op te doen raden we u aan om 12 uur aanwezig te zijn om de expositie Retrofuture te bezoeken. Daarin wordt u mee gevoerd naar de toekomst van gisteren. Een verbazingwekkende tentoonstelling over eeuwige toekomstdromen van de mensheid. Retrofuture verkent hoe we in het verleden naar de toekomst keken en wat nu onze verwachtingen van de toekomst zijn.

STO Future-proof

Tijdens de landelijke dag gaan we concreet met elkaar aan de slag en ontwerpt u, samen met collega-regio’s, delen van uw plan voor de nieuwe STO-periode 2025-2029. Onder leiding van een gespreksleider bespreekt u, samen met deelnemers uit collega-regio’s, onderwerpen en innovatieve activiteiten die al future-proof zijn of kunnen worden. Gezamenlijk ontwikkelen we input voor uw plan voor 2025-2029 en maken we STO Future-proof.

Samen sluiten we de dag af met een toost op de toekomst. U kunt zich aanmelden via de onderstaande button.