Regio West-Brabant Midden

Bekijk het laatste nieuws

Meer nieuws

West-Brabant Midden brengt balans tussen inhoud en gedrag

Om de programmadoelen daadwerkelijk te behalen is er meer nodig dan alleen goede onderwijsinhoud. Sterk Techniekonderwijs regio West-Brabant Midden (Techniektalenten) besteedt daarom naast de implementatie van de ontwikkelde activiteiten en onderwijs, veel aandacht aan de voorwaarden die nodig zijn om succesvol te veranderen.

05 december 2023

Samenwerking tussen BWI, BouwSchool Breda en Bouwmensen Bergen op Zoom

De derdejaarsleerlingen die het vak BWI (Bouwen, Wonen, Interieur) volgen op het Munnikenheide College in Rucphen lopen er weer netjes bij.

26 september 2023

Brugklasleerlingen nemen deel aan Game-On

Op maandag 5 juni en dinsdag 6 juni 2023 hebben 571 brugklasleerlingen deelgenomen aan techniekmanifestatie Game-On op de kunstijsbaan in Breda.

12 juni 2023

Regio West-Brabant Midden

Wij willen een duurzaam, dekkend en kwalitatief sterk vmbo-techniekonderwijs realiseren binnen de regio, dat aansluit op het middelbaar beroepsonderwijs en de toekomstige technische arbeidsmarkt in de regio. Meer informatie over Regio West-Brabant Midden vindt u op de pagina ‘Over de regio’.

Techlabs en hotspots in beeld

In april 2023 verscheen het digizine Techlabs en hotspots in beeld. Deze publicatie laat zien dat de regio’s innovatieve fysieke locaties hebben ingericht die niet alleen een positieve impact kennen op het vmbo, maar in veel regio’s ook open staan voor leerlingen van de basisscholen, ouders en ook de eigen medewerkers van de scholen. Ook het techlab van regio West-Brabant Midden staat in het digizine.

Programmaoverzicht & Organisatie

Programma overzicht

Digitale nieuwsbrief

De regio West-Brabant Midden heeft een eigen nieuwsbrief.