Nieuwe programmamanager Sterk Techniek Onderwijs Zuid-Limburg en Noord- en Midden-Limburg

Valerie Jacobs benoemd tot programmamanager Sterk Techniek Onderwijs Zuid-Limburg en Noord- en Midden-Limburg

De stuurgroepen van de Sterk Techniekonderwijs programma’s Noord- en Midden-Limburg en Zuid-Limburg hebben Valerie Jacobs benoemd als programmamanager. Zij volgt de huidige programmamanager Henk Winkelman op.

Valerie wordt per 19 februari a.s. verantwoordelijk voor de realisatie van de STO-programma’s van de twee regio’s en begeleidt STO naar de nieuwe fase van 2025-2029. In samenwerking met de betrokken scholen, de regiopartners en het bedrijfsleven gaat Valerie deze uitdaging aan. Binnenkort komt zij met alle betrokkenen kennismaken.

In de volgende tekst stelt zij zich persoonlijk aan je voor:

“Mijn naam is Valerie Jacobs, ik ben verheugd om mezelf voor te stellen als programmamanager STO voor de regio’s Noord- Midden- en Zuid-Limburg. Ik kijk ernaar uit om samen met de betrokken partijen bij te dragen aan duurzaam, dekkend en kwalitatief onderwijs in deze regio’s.

Mijn kracht zit in mijn organisatievermogen, gedrevenheid en betrokkenheid waardoor doelstellingen gerealiseerd worden zonder de belangen uit het oog te verliezen. Ik geloof sterk in het potentieel van kennisdeling als katalysator voor innovatie en groei.

In diverse sectoren heb ik ervaring opgedaan en tijdens mijn loopbaan heb ik expertise opgebouwd in projectmatig werken, privaat- en publieke samenwerkingen en het beheren en uitbouwen van relaties.

Tot slot: 41 jaar, woonachtig met partner en dochters in Sittard.”