Regio Zuid-Limburg

Bekijk het laatste nieuws

Meer nieuws

Nieuwe programmamanager Sterk Techniek Onderwijs Zuid-Limburg en Noord- en Midden-Limburg

De stuurgroepen van de Sterk Techniekonderwijs programma’s Noord- en Midden-Limburg en Zuid-Limburg hebben Valerie Jacobs benoemd als programmamanager. Zij volgt de huidige programmamanager Henk Winkelman op.

01 februari 2024

Techlab Parkstad officieel geopend!

Op vrijdag 9 juni 2023 werd het Techlab Parkstad in Techniek College Parkstad Limburg (TcPL) officieel geopend.

23 juni 2023

Praktisch en toekomstgericht Experileer officieel gelanceerd

Afgelopen 3 en 4 november 2022 was de officiële lancering van Experileer in het gebouw van vmbo Maastricht aan de Bemelerweg.

12 december 2022

Regio Zuid-Limburg

De wereld verandert razendsnel en techniek is overal! Dat vraagt meer en andere dingen van het technisch onderwijs van de toekomst. Sterk Techniek Onderwijs Zuid-Limburg beweegt mee! Meer informatie over Regio Zuid-Limburg vindt u op de pagina ‘Over de regio’.

Techlabs en hotspots in beeld

In april 2023 verscheen het digizine Techlabs en hotspots in beeld. Dit digizine is nu uitgebreid met een tweede deel. Ook deze publicatie staat vol met innovatieve en fysieke locaties die zijn ingericht om leerlingen te laten ervaren hoe het is om met techniek en technologie aan de slag te gaan. Ook het techlab van regio Zuid-Limburg staat in het digizine.

Techlabs en hotspots in beeld

In november 2023 verscheen het digizine Techlabs en hotspots in beeld. Dit digizine is nu uitgebreid met een derde deel. Ook deze publicatie staat vol met innovatieve en fysieke locaties die zijn ingericht om leerlingen te laten ervaren hoe het is om met techniek en technologie aan de slag te gaan. Ook het techlab van regio Zuid-Limburg staat in het digizine.

Samenwerking met bedrijfsleven

Digitale nieuwsbrief

De regio Zuid-Limburg heeft een eigen nieuwsbrief.