Regio Woerden, Montfoort, IJsselstein en Nieuwegein

Bekijk het laatste nieuws

Meer nieuws

Leren van het bedrijfsleven zorgt voor enthousiasme

De vmbo-leerlingen van Kalsbeek College hebben dit schooljaar al veel mogen leren van het bedrijfsleven.

26 mei 2023

Keuzevak Slimme Technologie

Onze partner Yuverta Montfoort is een groen vmbo. Vanaf de start van Sterk Techniekonderwijs in 2020 ontstond het idee om de verbinding te zoeken met het mbo.

26 mei 2023

Praktijkgericht programma Smart Building (vmbo X mbo)

In het eerste deel van het schooljaar 2022-2023 hebben 4e jaars vmbo-leerlingen het praktijkgerichte programma Smart Building gevolgd op de TechCampus van ROCMN. 

26 mei 2023

Regio Woerden, Montfoort, IJsselstein en Nieuwegein

In de regio die zich uitstrekt van Nieuwegein naar IJsselstein, via Montfoort naar Woerden hebben zes VO-scholen, twee ROC’s en het bedrijfsleven elkaar gevonden om er gezamenlijk voor te zorgen dat het technisch onderwijs in de regio blijft bestaan. Meer informatie over Regio Woerden, Montfoort, IJsselstein en Nieuwegein vindt u op de pagina ‘Over de regio’.

Techlabs en hotspots in beeld

In april 2023 verscheen het digizine Techlabs en hotspots in beeld. Deze publicatie laat zien dat de regio’s innovatieve fysieke locaties hebben ingericht die niet alleen een positieve impact kennen op het vmbo, maar in veel regio’s ook open staan voor leerlingen van de basisscholen, ouders en ook de eigen medewerkers van de scholen. Ook het techlab van regio Woerden, Montfoort, IJsselstein en Nieuwegein staat in het digizine.

Samenwerking met bedrijfsleven