Kick-Off Collegetour Techniektalenten

Op donderdag 19 november 2020 vond voor alle aangesloten partijen en geïnteresseerden de Kick-Off van Techniektalenten plaats. Het was in de vorm van een Webinar waar meer dan honderd deelnemers naar hebben gekeken. Onder de naam Kick-Off Collegetour Techniektalenten werden de gasten uitgedaagd om te praten, te leren en geïnspireerd te raken door techniek in deze tijd en in de toekomst.

In een heuse tv-setting werd de middag geopend door dagvoorzitter Suzan Vink. Zij ging het gesprek aan met penvoerder van het regioprogramma Barbara Baelemans. Visionair Cécile Cremer nam de kijkers mee naar de technische toekomst waarna iedereen zich kon verspreiden over twee workshopsessies naar keuze. Met uiteenlopende thema’s als ‘Het puberbrein’, ‘Domotica in de zorg’, ‘Hybride docentschap’ en meer, was er genoeg interessants om voor de deelnemers uit te kiezen.

De middag eindigde met een ‘Techtalkshow’ waarbij door middel van stellingen de gasten aan tafel de discussie aangingen en ook de deelnemers thuis hun ervaringen konden delen. De geslaagde middag levert Techniektalenten hopelijk weer een hoop nieuwe samenwerkingspartners op. Voor het komende jaar staat er in ieder geval al genoeg op de planning.