Kennisdelingsbijeenkomsten krijgen invulling na creatieve sessie

Kennisdelingsbijeenkomsten krijgen invulling na creatieve sessie

Op vrijdag 16 juli is er invulling gegeven aan de kennisdelingsbijeenkomsten voor volgend schooljaar. Samen met een heus creatieteam is er, in combinatie met een leuke workshop, nagedacht over de do’s en dont’s voor deze terugkerende bijeenkomsten. Een combinatie van deelnemers uit het VO en het MBO kregen een actieve en herkenbare workshop voorgelegd, waarna er tijdens een heerlijke lunch wensen en behoeften werden gedeeld.

De groep was te gast bij Curio in Bergen op Zoom. Na een gezamenlijke ontvangst door Jerry van Schilt werden de deelnemers meegenomen naar het techlab van de school. Ronald Jansen bracht hier vol enthousiasme een workshop over een led-lampje programmeren. Leuk om te doen en interessant om te zien hoe een workshop, dat normaal aan leerlingen wordt gegeven, bij Curio in elkaar zit. Uiteindelijk knipperde ieder zijn lampje in allerlei verschillende kleuren. Missie geslaagd dus.

De workshop werd gevolgd door een korte rondleiding in het pand van Curio. Ondertussen werd er al veel kennis uitgedeeld, wat een vervolg kreeg bij de gezamenlijke lunch die voor de deelnemers klaar stond. Middels post-its konden de deelnemers de gedachten en ideeën laten gaan over de doelstelling en resultaten van de kennisdelingsbijeenkomsten die volgend jaar worden georganiseerd. Toen de deelnemers huiswaarts gingen bleek het niet alleen een hele leuke ochtend te zijn geweest, het had ook nog eens het gewenste vruchtbare resultaat. Na de zomervakantie gaan deze bijeenkomsten dus een mooie invulling krijgen.