21 Groep neemt leerlingen mee de bouw op

Op donderdagochtend om 9:00 uur zijn er 27 leerlingen ontvangen op de bouw in Etten-Leur bij de Couperuslaan. Dit bedrijfsbezoek is georganiseerd door 21 Groep die zijn aangesloten bij Sterk Techniekonderwijs West-Brabant Midden. De derdejaars PIE leerlingen van het Munnikenheide College kregen een warm Brabants ontvangst met een worstenbroodje. Na het in elkaar zetten van de helmen gingen ze de bouw op. Het zijn vier appartementencomplexen waar 21 Groep de waterinstallatie en elektra installaties aan legt.

Opzichter Marcel heeft de groep rondgeleid door de bouw en de verschillende fases in de bouw. De eerste verdieping was al klaar voor afwerking. Bij de tweede verdieping moeten de leidingen nog afgewerkt worden. Via een smalle trap gingen de leerlingen naar de derde verdieping. Daar moet het beton nog gestort worden en alle leidingen nog gelegd worden.

Eenmaal weer beneden zijn de twee parkeerkelders bezocht. Eén kelder nog onder constructie en de andere was al opgeleverd. Aan het einde van de rondleiding kregen de leerlingen nog een goodiebag mee.