Het Ministerie van Onderwijs, Wetenschap en Cultuur op bezoek bij T is for Tech

Het Ministerie van Onderwijs, Wetenschap en Cultuur op bezoek bij T is for Tech

Dinsdag 26 september 2023 was een bijzondere dag voor ons hier bij T is for Tech! We hadden het genoegen om het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap (OCW) te verwelkomen op onze Hotspot.

Het werkbezoek stond volledig in het teken van Sterk Techniekonderwijs (STO), en het bood ons de kans om te delen wat T is for Tech allemaal doet om techniekonderwijs in de regio Amersfoort te versterken. We hebben ons projectteam, docenten en gewaardeerde partners uit het bedrijfsleven samengebracht en boeiende verhalen en ervaringen uitgewisseld.

Dit bezoek was een geweldige gelegenheid om te laten zien hoe we samenwerken en innoveren om de toekomst van techniekonderwijs vorm te geven. We zijn dankbaar voor de steun en erkenning van OCW en kijken ernaar uit om onze inspanningen voort te zetten en te blijven bijdragen aan de groei van technisch talent in onze regio.

We willen graag onze waardering uitspreken aan alle betrokkenen voor hun inzet en enthousiasme tijdens dit bezoek. Samen zullen we blijven bouwen aan een sterke technische toekomst voor de volgende generaties!