T is for Tech

In de agenda

Meer evenementen

Bustour langs de technische MBO’s

De technische opleidingen van ROC MN (Tech College), MBO Amersfoort (School voor Techniek) en het Hoornbeeck College nodigen je van harte uit om een kijkje te komen nemen op hun locatie.

04 juni 2024

Bekijk het laatste nieuws

Meer nieuws

Het Ministerie van Onderwijs, Wetenschap en Cultuur op bezoek bij T is for Tech

Dinsdag 26 september 2023 was een bijzondere dag voor ons hier bij T is for Tech!

05 oktober 2023

Verken en Ervaar: de Week van Techniek komt er weer aan!

Bij T is for Tech staat de technologische toekomst voor de deur, en we zijn verheugd om je uit te nodigen voor de spannende “Week van Techniek”, die plaatsvindt van 2 tot 6 oktober 2023.

07 september 2023

Vacature communicatiemedewerker bij T is for Tech

Bij T is for Tech laten we jongeren ervaren wat techniek is en dat het overal te vinden is. De maatschappij kan alleen draaien met techniek.

07 september 2023

T is for Tech

Vijf techniekscholen in de regio nemen samen met het mbo en bedrijfsleven het initiatief om technisch onderwijs verder te ontwikkelen en af te stemmen op de regionale arbeidsmarkt. Meer informatie over T is for Tech vindt u op de pagina ‘Over de regio’.

Infographic

Bekijk de infographic van regio T is for Tech.

Techlabs en hotspots in beeld

In november 2023 verscheen het digizine Techlabs en hotspots in beeld. Deze publicatie laat zien dat de regio’s innovatieve fysieke locaties hebben ingericht die niet alleen een positieve impact kennen op het vmbo, maar in veel regio’s ook open staan voor leerlingen van de basisscholen, ouders en ook de eigen medewerkers van de scholen. Ook het techlab van regio T is for Tech staat in het digizine.

Samenwerking met bedrijfsleven

Digitale nieuwsbrief

De regio T is For Tech heeft een eigen nieuwsbrief.