TechniekPact West-Friesland

In de agenda

Meer evenementen

PET West-Friesland (oost)

Het Promotie Evenement Techniek (PET) vindt dit jaar in oostelijk West-Friesland voor het eerst plaats.

27 oktober 2022

Bekijk het laatste nieuws

Meer nieuws

Nieuwe techniekflyer voor basisonderwijs

Ook het nieuwe schooljaar ondersteunt het TechniekPact West-Friesland het basisonderwijs met techniek en technisch onderwijs.

16 september 2022

Het Pact valt in de prijzen

Woensdag 8 juni 2022 werd het TechniekPact West-Friesland op de bouwcampus in Heerhugowaard in het zonnetje gezet door de Provincie Noord-Holland.

15 juni 2022

Congres Techniek Doet Het

Op 23 maart 2022 was Martinuscollege in Grootebroek het epicentrum van onderwijs en techniek.

31 maart 2022

TechniekPact West-Friesland

Scholen, bedrijven, brancheorganisaties en gemeenten hebben zich in West-Friesland verenigd in TechniekPact West-Friesland. Drie doelstellingen moeten de aansluiting tussen techniekonderwijs en de arbeidsmarkt verbeteren en versterken. Meer informatie over TechniekPact West-Friesland vindt u op de pagina ‘Over de regio’.

Techlab d’Ampte geopend in aanwezigheid van André Kuipers

Onder grote belangstelling is op woensdag 8 januari 2020 het Techlab op Tabor College locatie d’Ampte geopend. Het Techlab heeft als doel om jonge kinderen al vroeg te interesseren voor techniek. André Kuipers was bij de opening aanwezig. Hij benadrukt het belang. “We moeten laten zien hoe leuk wetenschap en techniek is en wat je er allemaal mee kunt doen – ook aan meisjes die dat heel goed zouden kunnen.”

Samenwerking met bedrijfsleven