Riverland Tech Explorers

In de agenda

Meer evenementen

Riverland Tech Explorers Festival

Er zijn veel partijen in Rivierenland bezig om kinderen en jongeren op een inspirerende manier in contact te brengen met techniek en technologie.

15 oktober 2024

Bekijk het laatste nieuws

Meer nieuws

Bijna het einde van dit schooljaar

Regio Riverland Tech Explorers heeft dit moment aangegrepen om terug te kijken op de afgelopen tijd en wat cijfers in kaart te brengen. Ze zijn behoorlijk trots.

12 juli 2024

TechniekToer 2024

22 juni 2024 openden tien technische bedrijven in de regio Rivierenland hun deuren voor de TechniekToer, een initiatief dat kinderen tussen de 10 en 18 jaar oud op speelse wijze kennis laat maken met techniek.

12 juli 2024

Techniekdag 2024

Hebben jullie ook zo genoten van de Techniekdag Rivierenland op 25 mei 2024? Wij ook!

12 juli 2024

Regio Rivierenland

De partners binnen de regio staan voor de uitdaging om, ondanks grote tekorten op de arbeidsmarkt, de kwaliteit en het technisch potentieel van de regio te behouden en te versterken. Meer informatie over Regio Rivierenland vindt u op de pagina ‘Over de regio’.

Techlabs en hotspots in beeld

In november 2023 verscheen het digizine Techlabs en hotspots in beeld. Deze publicatie laat zien dat de regio’s innovatieve fysieke locaties hebben ingericht die niet alleen een positieve impact kennen op het vmbo, maar in veel regio’s ook open staan voor leerlingen van de basisscholen, ouders en ook de eigen medewerkers van de scholen. Ook het techlab van regio Rivierenland staat in het digizine.

Digitale nieuwsbrief

De regio Rivierenland heeft een eigen nieuwsbrief.