Girls’ Day

Laat meisjes op 18 april 2024 kennismaken met beroepen in bèta, techniek en IT

Tijdens Girls’ Day op 18 april 2024 openen door heel Nederland bedrijven hun deuren om meisjes van 10 tot 15 jaar kennis te laten maken met bèta, techniek en IT. Wil je deelnemen aan Girls’ Day 2024? Meld je dan aan als bedrijf om een groep meisjes te ontvangen of om jouw leerlingen op bedrijfsbezoek te laten gaan.

Aanmelden?

Wil je met je bedrijf of school ook meedoen aan Girls’ Day? Aanmelden kon tot 11 februari, het is niet meer mogelijk om je aan te melden. We zoeken in bepaalde regio’s nog scholen – o.a. in Utrecht, Amsterdam. Wil je een school aanmelden in die regio? Mail dan naar girlsday@vhto.nl.

*Voorwaarden Girls’ Day

Girls’ Day is een leerzame en feestelijke dag die veel tijd en geld kost om voor te bereiden. Met zo veel enthousiaste bedrijven en scholen is het ieder jaar weer een puzzel om alle deelnemers een mooie ervaring te kunnen geven. Om dit zo goed mogelijk te organiseren, stellen we daarom een aantal voorwaarden:

  • Jouw deelname kan tot uiterlijk 6 weken voor Girls’ Day worden geannuleerd.
  • Het aantal meisjes dat is opgegeven bij de inschrijving is ook het aantal meisjes dat VHTO gaat werven/ waar VHTO plek voor zoekt bij een of meerdere bedrijven. Als blijkt dat er meer of minder meisjes welkom zijn, dan dien je dit minimaal 6 weken voorafgaand aan Girls’ Day door te geven. Scholen willen vaak met meer dan 10 meisjes op bezoek, daarom vragen wij om in elk geval minimaal 10 meisjes te ontvangen bij jouw organisatie.
  • Een tweede contactpersoon waarmee gecommuniceerd kan worden over Girls’ Day is verplicht. Mocht je onverhoopt uitvallen, dan dien je dit aan ons en de tweede contactpersoon door te geven, zodat jouw afwezigheid de organisatie van Girls’ Day niet belemmert.
  • Je kunt op 18 april 2024 een activiteit organiseren met de school of het bedrijf waaraan je bent gekoppeld, zodat eventuele coronamaatregelen geen invloed hebben op de organisatie van de Girls’ Day-activiteit. Ook bij ziekte of quarantaine kunnen de activiteiten doorgaan.