Ontdek het avontuur van Juul in de wereld van techniek!

Meisjes willen ook hun technische dromen najagen. Wie kan dat beter laten zien dan een meisje zelf. Een prachtige film gemaakt door leerlingen en docenten van de Overlaat in Waalwijk.

Maak kennis met Juul, een enthousiaste groep 7 leerling uit Sprang-Capelle, die haar passie voor techniek ontdekt. In onze gloednieuwe film neemt Juul je mee op een reis vol inspiratie en obstakels. Zijn wie je bent, worden wat je wilt! Dát is de boodschap van de Overlaat. Ontdek, droom en volg je passie!

Deze film, met Juul in de hoofdrol, samen met onze eigen (in het echt wél zeer technische!) docent Bastiaan als haar vader, Marjolein, onze decaan, als technisch automonteur én onze eigen vmbo-leerlingen Fem, Milan, Gijs, Jero, Devin, Jade, Daisy, Suus, vertelt een prachtig verhaal over het najagen van dromen.

Echte bedrijven, echte avonturen! Ontdek hoe De Overlaat nauw samenwerkt met lokale bedrijven om dit inspirerende verhaal tot leven te brengen. In de rol van technisch monteur laat Marjolein zien dat haar én onze passie voor techniek groot is. Naast haar rol als decaan verbindt ze in het dagelijks leven bedrijven aan onze school. Samen met deze ‘Vrienden van de Overlaat’ inspireren zij samen leerlingen om hun eigen pad te volgen. Talenten ontdekken door levensecht leren!