Regio Zaanstreek

Bekijk het laatste nieuws

Meer nieuws

Nieuwsbrief Sterk Techniek Onderwijs Zaanstreek juli

Voor u ligt de laatste STO Zaanstreek nieuwsbrief van dit schooljaar. Naast het uitvoeren van de geplande activiteiten voor STO, waarover u in deze nieuwsbrief meer leest, zijn we druk bezig met het vormgeven van het plan voor 2025 tot 2029.

17 juli 2024

Nieuwsbrief Sterk Techniek Onderwijs Zaanstreek

Met het activiteitenplan Samen voor Sterk Techniek Onderwijs bundelen scholen en bedrijfsleven in de Zaanstreek hun krachten om het VMBO techniek-/technologieonderwijs nog aantrekkelijker te maken.

03 april 2024

Aftrap Planvorming STO Zaanstreek ’25-’29 en opening Maakplein bij TRIAS VMBO

Op donderdag 14 maart 2024 verwelkomde Sterk Techniek Onderwijs Zaanstreek alle betrokkenen vanuit de scholen en de partners.

25 maart 2024

Regio Zaanstreek

Alle plannen voor een samenwerking tussen onderwijs en bedrijfsleven komen samen in het vormen van een Zaancampus voor techniek. Zo moeten jongeren worden geënthousiasmeerd worden voor de sector. Meer informatie over Regio Zaanstreek vindt u op de pagina ‘Over de regio’.

Digitale nieuwsbrief

De regio Zaanstreek heeft zijn eigen nieuwsbrief. Alle eerder gepubliceerde edities vindt u op de website van OVO Zaanstad, onder het menu-item Sterk Techniek Onderwijs.