2e plaats Onderwijsprijs 2021 Zeeland

Woensdag 17 november 2021 vond de uitreiking van de Onderwijsprijs Zeeland 2021 plaats. Jan-Piet de Klerk, Afdelingsleider CSW, Wisnu Urip Santoso, Teamleider Mondia Scholengroep én Bert Kaan, docent PIE, Mondia Scholengroep worden afgevaardigd om een presentatie te geven en mochten de felicitaties, oorkonde en bloemen voor de 2e plaats in ontvangst nemen.

In het Technum (Scalda) bieden de technische opleidingen van het vmbo, mbo, hbo én het regionale bedrijfsleven gezamenlijk een aantrekkelijk onderwijsaanbod dat is gericht op het leren van technische beroepsvaardigheden met de bijbehorende kennis- en houdingsaspecten.
Het actieplan moet in de periode 2020 – 2024 (STOZeeland) het nieuwe opleidingsconcept concretiseren naar het gewenste uitdagende en uitvoerbare praktijkonderwijs, waarin o.a. toepassing van innovatieve technieken en meer integratie van theorie en praktijk zichtbaar zijn. Een van deze innovatieve technieken is het ontwikkelen van het keuzevak duurzame energie dat dit studiejaar al van start gaat.