Uitnodiging voor STO-regio’s

Datum: woensdag 20 oktober 2022
Tijd: 16.00 tot 18.00 uur
Locatie: STC, Lloydstraat 300 in Rotterdam

Stel je voor. In 2030 stoot Rotterdam 50% minder broeikassen uit. In 2050 is de stad klimaatneutraal. Dat is een hoge ambitie. Hoe mooi zou het zijn als we die plannen combineren met de toekomst van onze jongeren? Meisjes en jongens die met hun hoofd, hart en handen zorgen dat we realiseren wat we beloven. Samen met scholen, bedrijven, instanties en de gemeenten.

Daarom start TechTown; meer leerlingen interesseren voor opleidingen en banen in de techniek en technologie. Met klimaat, duurzaamheid en circulaire economie als hoofdthema’s.

Op 20 oktober a.s. van 16.00 tot 18.00 uur presenteert TechTown de eerste stappen die ze willen zetten en leggen ze vragen voor. Waarbij ze hopen dat ze andere regio’s ook kunnen uitdagen mee te doen, van elkaar te leren, met elkaar te werken aan de problemen waar we voor staan. Er zijn sprekers uit het onderwijs, bedrijfsleven en de overheid en er is gelegenheid elkaar te ontmoeten.

Iedereen is welkom die betrokken is bij het onderwijs, het bedrijfsleven en de overheid die zich betrokken voelt bij dit onderwerp.

Meld u aan via onderstaand formulier of stuur een mail naar s.baars@lmc-vo.nl.