Regio Noordelijke Drechtsteden

Bekijk het laatste nieuws

Meer nieuws

Martieme Leergang op VMBO school Loket

Onlangs heeft de eerste lichting van de maritieme leergang bij Loket het praktijk examen roeiend manoeuvreren met de bijboot afgerond.

03 november 2020

Samenwerking in coronatijd

De sociale restricties maken het onmogelijk om bij elkaar te komen, terwijl het juist nu van belang is om informatie te delen.

14 april 2020

Eerste werkconferentie STO voor de Noordelijke Drechtsteden

Op 21 november 2019 vond de 1e werkconferentie Sterk Techniek Onderwijs voor de Noordelijke Drechtsteden plaats.

27 november 2019

Regio Noordelijke Drechtsteden

Met de focus op structurele aanpassingen in het curriculum, wordt in regio Noordelijke Drechtsteden met het mbo en de arbeidsmarkt ingezet op drie doelen. Allemaal om techn(olog)ische ontwikkelingen te kunnen volgen en bijhouden. Meer informatie over Regio Noordelijke Drechtsteden vindt u op de pagina ‘Over de regio’.

 

En de winnaar is: regio Noordelijke Drechtsteden

De regio Noordelijke Drechtsteden heeft tijdens de kick-off Sterk Techniekonderwijs op 3 oktober jl. de eigen regio én hun ambitie voor Sterk Techniekonderwijs het best in beeld gebracht bij de fotowedstrijd en won daarmee een techniekkist. In deze kist zitten onder andere een kleine 3D-printer, een drone, LEGO Education SPIKE en een boek van Rolf Hut. Allemaal materiaal waarmee de regio de interesse voor techniek bij leerlingen kan stimuleren.