Hybride docentschap, iets voor jou?

Hybride docentschap, iets voor jou?

Werk jij in het bedrijfsleven en wil jij graag de passie voor jouw vak overbrengen op onze leerlingen? Lijkt het je leuk om een gastles, enkele workshops of een lessenreeks te verzorgen? Reageer dan en geef aan dat je interesse hebt in de rol van hybride docent (als gastleraar, expert of bijvoorbeeld projectbegeleider).

Het Techniek Loket wil graag de relatie en samenwerking met het werkveld versterken door te gaan werken met hybride gastleraren. Dat zijn professionals en experts uit het werkveld, die het – net als wij – belangrijk vinden om onze leerlingen voor te bereiden op de samenleving en het werkveld van de toekomst. Vakmensen en ondernemers die enthousiast zijn om praktisch met onze leerlingen aan de slag te gaan, omdat ze passie hebben voor hun vak of specialisme, graag hun visie, kennis en vaardigheden over willen brengen en het belangrijk vinden om te investeren in onze jongeren, omdat zij de werknemers van de toekomst zijn. We werken samen met de pilot ‘Hybride Tech Docenten in Brainport Eindhoven’ die ook door de provincie Noord-Brabant wordt ondersteund.

Mocht je belangstelling hebben om als hybride gastleraar aan de slag te gaan en wil je graag meer informatie ontvangen of een vrijblijvend gesprek aangaan?