Regio Assen-Beilen

Bekijk het laatste nieuws

Meer nieuws

Leerlingen ontwikkelen ‘slimme vuilopruimer’

Mavoleerlingen van de klassen 2 en 3 zijn afgelopen weken druk geweest met het ontwikkelen van een ‘slimme vuilopruimer’.

13 juli 2023

Kwartet!

Afgelopen donderdag hebben we ook ons 4e en daarmee laatste Techlab mogen openen in Gieten!

28 juni 2023

Opening Techlab Beilen

Maandag 12 juni 2023 was het zover! Techlab Beilen is feestelijk geopend als 3e van de 4 Techlabs die in onze STO-regio worden gerealiseerd

28 juni 2023

Regio Assen-Beilen

De regio Assen-Beilen is een techniek arme regio. Toch dreigt er een groot tekort aan goed gekwalificeerd technisch personeel in deze regio. Meer informatie over Regio Assen-Beilen vindt u op de pagina ‘Over de regio’.

Techlabs en hotspots in beeld

In april 2023 verscheen het digizine Techlabs en hotspots in beeld. Deze publicatie laat zien dat de regio’s innovatieve fysieke locaties hebben ingericht die niet alleen een positieve impact kennen op het vmbo, maar in veel regio’s ook open staan voor leerlingen van de basisscholen, ouders en ook de eigen medewerkers van de scholen. Ook het techlab van regio Assen-Beilen staat in het digizine.

Samenwerking met bedrijfsleven

Techniek heeft de toekomst

En die toekomst hebben we zelf in handen! Daarom willen wij vol inzetten op inspirerend en professioneel techniekonderwijs op de basis- en middelbare school. Met activiteiten, gastlessen, workshops en verschillende techlabs.

Digitale nieuwsbrief

De regio Sterk Techniekonderwijs Assen-Beilen heeft een eigen nieuwsbrief.