Even voorstellen: Arjan Hemmink

Even voorstellen: Arjan Hemmink

Mijn naam is Arjan Hemmink. Ik ben 38 jaar, getrouwd, vader van een mooie dochter van een aantal maanden en woon in het lommerrijke Ommen. Ik werk als docent wiskunde op TalentStad Beroepscollege en ben sinds begin mei vanuit deze organisatie projectleider voor het STO-project. Na ruim negen jaar op deze erg leuke school te hebben gewerkt, was ik op zoek naar een nieuwe uitdaging en ik denk die hierin te hebben gevonden. Vooral de combinatie van het projectleiderschap met lesgeven, spreekt mij aan.

Qua vooropleiding denk ik dat ik goed aansluit bij de hele STO-organisatie. Ik ben afgestudeerd Technisch Bedrijfskundige en heb mij na tien jaar in het bedrijfsleven, waarvan drie jaar als zelfstandig ondernemer, laten omscholen tot docent economie en wiskunde. Het afgelopen jaar heb ik aan het NSO-CNA de opleiding Middenmanagement gevolgd. Ik hoop dat ik de opgedane kennis en ervaring in de praktijk kan brengen als projectleider.

Welke rol ik exact ga invullen en waar ik mij de komende tijd specifiek mee bezig ga houden, is mij nog niet helemaal duidelijk. Ik ga mij ‘onderdompelen’, zoals we dat in het onderwijs noemen en trachten zo snel mogelijk mijzelf in te lezen om een actief en betrokken lid van het project te kunnen en mogen zijn.