Lancering W&T Journaal De Nobelaer

Op 23 februari 2024 hebben we de lancering in De Nobelaer in Etten-Leur. Voor deze lancering hebben we ruim 300 aanmeldingen vanuit het basisonderwijs en daarmee ons doel behaald.

Dit zijn de voorwaarden die wij nodig hebben om er één groot feest van te maken. Het zou enorm leuk zijn als jij hierbij aanwezig kunt zijn om de energie te voelen die wij in de voorbereiding al ervaren.

De leerlingen uit het basisonderwijs starten om 13.00 met verrassende activiteiten in ons pop-up MaakLab. Hier wordt er een brug gemaakt tussen kunst, wetenschap en technologie. Na de verschillende doe-activiteiten wordt de eerste aflevering van het W&T Journaal getoond. Benieuwd naar de eerste beelden? Klik hier voor een kleine teaser van het W&T Journaal.

Aansluitend op de lancering van het W&T journaal horen we graag van jou hoe we de samenwerking tussen het onderwijs en het bedrijfsleven de komende tijd verder kunnen ontwikkelen, zodat we de technische arbeidsmarkt nu en in de toekomst kunnen versterken. Hoe kijk je tegen de visie en ambitie van Sterk Techniekonderwijs aan voor onze regio en wat wil je ons als input meegeven in de vorming van ons plan voor de jaren 2025-2029?