Werk mee aan de bouwtekening voor technisch onderwijs 2030

Werk mee aan de bouwtekening voor technisch onderwijs 2030

Datum: 25 januari 2024
Tijd: 13:15 – 15:30 uur

In de snel ontwikkelende wereld van vandaag is er steeds meer behoefte aan goed opgeleid technisch personeel. Hoe maken we samen de bouwtekening voor de toekomst?

De afgelopen vijf jaar heeft T is for Tech samen met partners en bedrijven, gebouwd aan een solide basis van het technisch onderwijs door te versterken en te innoveren in de regio Amersfoort. Ondertussen weet het onderwijs, vernieuwende bedrijven en instellingen elkaar steeds beter te vinden. Dat is winst! Vanuit de gemeente Amersfoort is er ook de ambitie om als gemeente een rol te gaan spelen in het versterken van de samenwerking tussen bedrijven, instellingen, organisaties en onderwijs. Daarom een gezamenlijke uitnodiging om met elkaar in gesprek te gaan over de wijze waarop we dit invullen en op die manier samen aan de toekomst te gaan bouwen.
Om te bouwen zijn er natuurlijk bouwstenen en materialen nodig, dit vormt samen een solide basis en structuur. Samen met jou willen we de bouwtekening gaan maken om de komende jaren het vernieuwend technisch onderwijs vorm te geven. T is for Tech zorgt ervoor dat de bouwtekening tot leven komt d.m.v. levensechte projecten en er een brug wordt gemaakt tussen de leerlingen, het bedrijfsleven en het onderwijs op een unieke manier.

Hoe dichtbij is de toekomst?

Welke projecten zijn er mogelijk? Waar ligt de behoefte tot aan 2030? Wat levert de samenwerking voor jou als samenwerker op? Allemaal vragen die we samen kunnen beantwoorden. Een datum in de toekomst staat in elk geval vast, want op 25 januari zal deze bijeenkomst plaatsvinden in Amersfoort, de tijd en exacte locatie zullen later bekend worden gemaakt.
We hebben jouw input nodig om er wat moois van te maken en techniek in de regio op de kaart te zetten, kom jij meedenken hierover? Dan zien we je graag 25 Januari!