Nieuwe technologie, wat kunnen wij ermee?

Nieuwe technologie, wat kunnen wij ermee?

Datum: 30 november 2023
Tijd: 15:30 – 17:30 uur
Locatie: Wereld voor Techniek, Herdwareweg 15 in Amersfoort

Technologie en techniek zorgen ervoor dat de wereld om ons heen razendsnel transformeert, het maakt het leven makkelijker en de zorg beter, belangrijk onderdeel hierin is: Robotica en AI. De nieuwe technologieën helpen in het dagelijks werk, zorgen voor hoog leerrendement en verbeteren de kwaliteit van leven. Kortom, technologie die oplossingen biedt.

Richard Kuijpers van SmartRobot Solutions is helemaal thuis in dit soort oplossingen en de toepassingen van AI. Tijdens de inspiratiesessie op 30 november in de T is for Tech Hotspot zal hij je meenemen in de wondere wereld van Robotica. Zoals Richard zegt: “Of je nu deel uitmaakt van het onderwijs of de zakelijke wereld, deze lezing zal je horizon verbreden en je inzicht geven in wat de toekomst in petto heeft. Ook krijg je een overzicht van huidige toepassingen, want de toekomst is nu!”

Laat je jezelf tijdens deze interessante middag inspireren in onze futuristische Hotspot in de mogelijkheden van de technieklessen . Je leert hoe leerlingen worden  klaargestoomd voor een opleiding of baan in de techniek, daarbij gebruikmakend van de allerlaatste technische snufjes!