Makersfestival

Kom uitvinden op het Makersfestival!

Heb jij iets (of niets!) met techniek, slimme innovaties en grappige uitvindingen? Kom dan op zaterdag 18 maart 2023 naar het Makersfestival Zwolle waar je van alles kunt doen en zien wat te maken heeft met techniek, én hightech ontdekkingen! Tijdens het festival kun je de hele dag aanschuiven bij workshops, zelf ‘maken’ of je laten verwonderen. Veel deelnemers zijn lokale makers en bedrijven uit de regio Zwolle.

Meer dan 20 workshops

Dankzij de lokale makers en bedrijven uit de regio Zwolle kun je aanschuiven bij zo’n 20 verschillende workshops! Ga bijvoorbeeld glas snijden, ontwerp je eigen auto of maak zelf een tas van oude spijkerbroeken. Je ontdekt de veelzijdigheid van techniek in deze workshops, maar ook op het terrein zelf is er genoeg te zien. Eén ding is zeker; je bent na een bezoek aan het Makersfestival een hoop (technische) kennis, ontdekkingen en verrassingen rijker! Benieuwd naar het programma?

Zien wij je zaterdag 18 maart 2023?

Ben jij klaar om de coolste technieken te ontdekken? Kom langs! Een kaartje kopen is niet nodig, aanmelden wel. We werken namelijk met een maximum aantal bezoekers én in twee tijdsblokken. Zo kunnen we garanderen dat het niet té druk wordt en jij ook echt aan de slag kunt met verschillende workshops. Zien we jou in de ochtend vanaf 9.30 of in de middag vanaf 13.00 uur?