Huis van Sarah

Datum: 12 en 13 februari 2024
Tijd: 15:30 – 20:00 uur
Locatie: Aeres Emmmeloord, De Balkan 16, 8303 GZ Emmeloord

Ga jij ‘aan’ op onderwerpen als kunstmatige intelligentie, ethiek, sociale veiligheid en samen (net)werken in de regio? Dan zijn wij op zoek naar jou.

Uitdaging

Er staan ons vele ontwikkelingen en uitdagingen te wachten, zowel in de regio als daarbuiten. Denk aan Port of Urk, een onderwijscampus en de aanleg van de Lelylijn. Ook uitdagingen als personeelstekort en de bijdrage van innovatie in relatie tot bijvoorbeeld ethiek zijn onderwerpen waar we graag samen over nadenken om tot gezamenlijke oplossingen te komen.

Wij zijn Sterk Techniek Onderwijs Noordelijk Flevoland. Jij bent diegene die ons kan helpen om de toekomst van onze regio en dus ook voor onze leerling en medewerker nog beter te maken. Heb jij hier ideeën over? Meld je dan aan voor dit evenement en beleef met ons Huis van Sarah:

In Huis van Sarah staan zes grote verhuiskisten met ieder een eigen kamer en verhaal. Als publiek zit je niet stil; je gaat van kamer naar kamer met Sarah als je persoonlijke gids. Zes verschillende invalshoeken met uitdagende vragen over onder andere kunstmatige intelligentie en ethiek, sociale veiligheid, samenwerken en (klant) gericht opleiden. Kortom de toekomst van deze wereld in relatie tot Techniek & Technologie en wij zijn op zoek naar jouw wensen en ideeën hierover.

Kom inspiratie opdoen, ventileer je ideeën en ga in gesprek. We nodigen je van harte uit voor ons event op 12 of 13 februari 2024. In verband met beperkte ruimte bieden we hetzelfde programma op deze 2 dagen aan (max. 120 personen per dag).

Programma

15.30 uur           Locatie open/aanvang
16.00 uur          Welkomstwoord
16.15 uur            Voorstelling Huis van Sarah inclusief pauze
18.45 uur           Diner / delen van gedachten en ideeën voor de regio
20.00 uur          Afsluiting