Sterk Techniek Festival Noord- en Midden Limburg

Datum: 9 november 2023
Tijd: 14:30 – 19:30 uur
Locatie: Brightlandcampus Greenport, Venlo

Vier jaar Sterk Techniek Onderwijs. Dat moeten we vieren. Samen met alle partijen die hun Tech-Aan hebben gezet en de schouders onder beter techniek onderwijs. Samen met docenten, ondernemers, coördinatoren, organisatoren en bestuurders.

We kijken terug op sterke staaltjes techniekonderwijs en kijken vooruit naar uitdagingen voor de toekomst. Wat is er allemaal gebeurd? Waar zijn we trots op? Wat kan beter? Hoe blijven we verbinden en leren van elkaar? Vragen waar we samen de antwoorden op zoeken.

Laat je verrassen en inspireren

Het belooft een energieke en veelzijdige bijeenkomst te worden met workshops, interessante sprekers en inspirerende voorbeelden. Er is volop ruimte voor ontdekking, verbinding en dialoog. Met de opgedane kennis willen we verder bouwen aan een duurzame en toekomstgerichte Tech-samenwerking.

De Brightland campus in Venlo is het ideale podium voor deze ontmoeting. Een plek waar innovatie, duurzaamheid en samenwerking centraal staan. Wij hopen jullie hier allemaal te ontmoeten. Ter afsluiting van dit evenement zal een smakelijk buffet met bijpassende drankjes geserveerd worden.