TECH EVENT INNOFUTURE Hardenberg

Op vrijdag 26 en zaterdag 27 november vindt voor de eerste keer het Tech Event Innofuture in Hardenberg plaats in de evenementenhal Hardenberg. Een groot evenement waar op een speelse manier techniek & innovatie tot leven komt.

De vrijdag is gereserveerd voor groep 7 en 8 van basisscholen in de gemeente Hardenberg en Ommen. De zaterdag is voor iedereen (gratis) toegankelijk.
Tijdens Innofuture Hardenberg duiken bezoekers in de wereld van techniek en innovatie. Hierbij staan zelf ontdekken, ervaren en doen voorop.
Er wordt een breed programma aangeboden waarbij uiteenlopende thema’s rondom techniek aan bod komen. Van elektro/installatietechniek, bouw, verspanen en zelf een lasje leggen tot programmeren, Virtual Reality ervaren en aan de slag gaan met robots, drones, energie en chemie.
Het evenement wordt ingericht met stands, doe-pleinen en (mini) workshops waar ‘de handen uit de mouwen’ worden gestoken. De 7 werelden van techniek nemen een centrale plaats in.

Innofuture Hardenberg wordt georganiseerd vanuit de samenwerkingen binnen Sterk Techniekonderwijs NOO met partijen vanuit onderwijs, het (lokale) bedrijfsleven en de overheid. Samen laten we zien hoe leuk en breed techniek is, welke baankansen en technische opleidingen er in de regio zijn en de impact die techniek/technologie heeft op de toekomstige werkzaamheden in uiteenlopende branches.

Bekijk de video voor inspiratie