Promotie Evenement Techniek terug in Kop van Noord-Holland

Promotie Evenement Techniek terug in Kop van Noord-Holland

Op veler verzoek keert het Promotie Evenement Techniek (PET) op donderdag 30 mei terug in de Kop van Noord-Holland. Met dit evenement dat zich richt op de groepen 7 en 8 van het basisonderwijs komen de kinderen samen om kennis te maken met de zeven werelden van techniek. Het technisch bedrijfsleven en onderwijs staan dan ook klaar om de kinderen te laten ervaren hoe uitdagend en veelzijdig een keuze voor techniek is. Plaats van samenkomst dit jaar is het Regius College in Schagen locatie Hofstraat.

Samenwerking

Het initiatief voor het terugbrengen van PET Kop van Noord-Holland komt van Scholen aan Zee, Regius College en RSG Wiringherlant. Hiermee staan zij voor het nieuwe elan om samen te werken aan sterk techniekonderwijs in de regio voor elke leeftijd en niveau. Zo hebben zij middels dit PET evenement de ambitie de contacten met het basisonderwijs aan te halen en in te spelen op haar programma van wetenschap & technologie.

Aanmelding en vragen

Scholen uit de gemeenten Den Helder, Texel, Hollands Kroon en Schagen kunnen zich per direct aanmelden via het aanmeldformulier op de website. Bij vragen kunt u zich richten aan projectleider Gerda Venema via info@trans4mate.nl