Trainingsaanbod 2021-2022

Met plezier presenteren we de nieuwe brochure met ruim trainingsaanbod vanuit Sterk Techniek Onderwijs IJmond/Zuid-Kennemerland, bedoeld voor (v)mbo-docenten, decanen en mentoren.

De trainingen en activiteiten geven een actueel beeld van techniek en technologie en natuurlijk wat je er mee kan in de klas:

  • Techniekworkshops voor techniekdocenten, aangeboden door vakdocenten van Technisch College Velsen, Haarlem College en het Kennemer College.
  • Metro(leer)lijn TechDidactiek met maar liefst 14 stations, aangeboden door Smart Makers Academy, zeer interessant voor zowel vakdocenten als gammadocenten, mentoren en decanen.
  • Techport roadshow en de hybride ondernemer, met en in bedrijven.
  • Docentenexpedities in bedrijven.
  • Aanbod opleidingsbedrijven Tetrix, IW-NH en Bouwmensen, voor PIE- en/of BWI-docenten.

Schrijf je nu in voor een of meer van deze activiteiten! De metrolijn TechDidactiek is dit jaar aangevuld met fysieke bijeenkomsten en bedrijfsexcursies. Het belooft een spectaculaire reis te worden!

De docentenexpedities naar bedrijven zijn wegens succes dit jaar aangevuld met Alliander, Haprotech, IW-NH en Tata Steel en het aanbod van de opleidingsbedrijven Tetrix, Bouwmensen en IW-NH is vernieuwd.