Trainingsaanbod docenten STO 2022-2023

Met trots kunnen wij u mededelen dat er weer een nieuwe brochure STO Trainingsaanbod 22-23 is uitgebracht voor onze regio IJmond/Zuid-Kennemerland. Deze brochure heeft een duidelijk herkenbare kaft met een geweldige inhoud, waar in het nieuwe schooljaar gebruik van kan worden gemaakt.

Neem eens een kijkje naar de haltes van de metrolijn en stap uit op de stations die jij graag wilt bezoeken, ga op expeditie bij een van de bedrijven waar je van harte welkom bent om een kijkje te nemen op het gebied van innovatie en werkzaamheden binnen het bedrijf of kijk eens naar het cursusaanbod bij de opleidingsbedrijven. Kortom, tal van mogelijkheden die onze regio zo sterk maken in hetgeen wij doen: mensen een beter beeld geven van de wereld van techniek.

Op dit moment worden fysieke exemplaren op verschillende scholen verspreid. Met de brochure zullen ook de nodige flyers meekomen. Deze flyers gaan over de aangekondigde STO-regiodag en het Taste the Future-evenement bij 3DMakersZone op 13 oktober.

Update metrolijn

De metrolijn “Toekomstbestendig onderwijs met technologie” in de brochure is inmiddels alweer aangepast. Naar aanleiding van feedback van de deelnemers is een nieuwe metrokaart ontwikkeld. Er zijn volgend schooljaar minder stations dan dit jaar. Degenen die dit jaar de lijn gevolgd hebben, worden uitdrukkelijk uitgenodigd om zich aan te sluiten bij de vervolglijn, die bestaat uit nieuwe verdiepende sessies in combinatie met bijeenkomsten van het leernetwerk Smart Technology. Het doel is kennis delen, kennis opdoen van elkaar, sparren en groeien van de feedback. Wij zijn blij met de feedback die we hebben ontvangen en hebben daarnaar geluisterd. Aan de hand daarvan hebben we een zo goed mogelijk programma geprobeerd neer te zetten voor de mensen die al wat meer ervaring met technologie hebben opgedaan in de afgelopen twee jaar.

Voor beginners, dat wil zeggen docenten die met technologie willen werken in de klas maar dat nog nooit gedaan hebben, is het aan te raden om te starten met de metrolijn haltes: startersbijeenkomsten.