Regio’s Capelle en Oostland

Bekijk het laatste nieuws

Meer nieuws

Techniek Belevingsdagen regio Capelle&Oostland

Op 3 en 4 november 2021 organiseerde STO Capelle&Oostland met groot succes de eerste Techniek Belevingsdagen in Sporthal Schenkel in Capelle aan den IJssel.

12 november 2021

Bij kick-off van regio Capelle/Oostland is geen gebrek aan motivatie en ideeën

Bij de kick-off van Sterk Techniekonderwijs in Capelle aan den IJssel werd er volop gediscussieerd over de plannen en de doelen.

04 februari 2020

Regio’s Capelle en Oostland

De regio’s Capelle en Oostland willen de komende periode investeren in duurzaamheid en energietransitie. Deze prioriteit zien ze als een katalysator om te komen tot sterk techniekonderwijs in de keten vmbo-mbo-bedrijfsleven-lokale overheid. Meer informatie over Regio’s Capelle en Oostland vindt u op de pagina ‘Over de regio’.

Gemeenten, onderwijs en bedrijven slaan handen ineen voor Sterk Techniekonderwijs

Meer medewerkers in de techniek in de regio Capelle aan den IJssel, Zuidplas en Oostland. Daarvoor werken gemeenten, onderwijsinstellingen en bedrijven in deze regio samen, een samenwerking die vrijdag 22 maart 2019 is bezegeld in het Energiecafé aan het Amnestyplein in Capelle. De samenwerkingspartners verwachten namelijk veel impulsen van het streven naar een aardgasvrije samenleving, waarvoor in het Energiecafé adviezen worden gegeven.
Bron: IJssel en Lekstreek

Digitale nieuwsbrief

De Regio's Capelle en Oostland hebben een eigen nieuwsbrief.