Regio Capelle & Oostland

Bekijk het laatste nieuws

Meer nieuws

Inspiratie en Innovatieweek

Vorige week hebben we tijdens de inspiratie- en innovatieweek voor docenten van STO Capelle&Oostland onder andere een bezoek gebracht aan The Green Village in Delft.

23 juni 2023

Tweede STO Techniek Belevingsdagen een groot succes!

Bijna 2000 leerlingen hebben op 12 en 13 oktober 2022 techniek mogen beleven op de tweede Techniek Belevingsdagen van STO-regio Capelle&Oostland.

21 oktober 2022

Doorlopende Leerroute PIE biedt vmbo-basisleerlingen veel extra’s

Directeuren van vier onderwijsinstellingen ondertekenden maandag 4 juli 2022 op het Techniek College Rotterdam aan de RDM-kade een samenwerkingsovereenkomst.

12 juli 2022

Regio Capelle & Oostland

De regio Capelle & Oostland willen de komende periode investeren in duurzaamheid en energietransitie. Deze prioriteit zien ze als een katalysator om te komen tot sterk techniekonderwijs in de keten vmbo-mbo-bedrijfsleven-lokale overheid. Meer informatie over Regio Capelle & Oostland vindt u op de pagina ‘Over de regio’.

Gemeenten, onderwijs en bedrijven slaan handen ineen voor Sterk Techniekonderwijs

Meer medewerkers in de techniek in de regio Capelle aan den IJssel, Zuidplas en Oostland. Daarvoor werken gemeenten, onderwijsinstellingen en bedrijven in deze regio samen, een samenwerking die vrijdag 22 maart 2019 is bezegeld in het Energiecafé aan het Amnestyplein in Capelle. De samenwerkingspartners verwachten namelijk veel impulsen van het streven naar een aardgasvrije samenleving, waarvoor in het Energiecafé adviezen worden gegeven.
Bron: IJssel en Lekstreek

Digitale nieuwsbrief

De Regio Capelle & Oostland hebben een eigen nieuwsbrief.