Bijeenkomst over Framing

Datum: 5 oktober 2021
Tijd: vanaf 15.00 uur tot 18.00 uur
Locatie: Van Gelder

Zet alvast 5 oktober 2021 in de agenda! We gaan dan – en nu echt – een fysieke bijeenkomst organiseren. Locatie is bij Van Gelder.

Wat staat er op het programma?

De laatste tijd is framing een hot topic aan het worden in Nederland. Zowel in de politiek als in het bedrijfsleven wordt steeds meer ingezien dat een goede boodschap niet zonder een goed frame kan, als er succes mee geboekt wil worden. Maar wat is framing eigenlijk? Wat doet het? Waarom is het zo belangrijk? En misschien wel het belangrijkste: hoe kan je zelf framen?

Deze middag vertelt Sarah wat framing is en we gaan met voorbeelden zelf aan de slag. Insteek is hoe spreek ik potentiële werknemers aan? Vooral in de technische sector is er een wereld te winnen. Dus maak tijd en ontdek je eigen valkuilen! HR-mensen, directie, vakmensen, docenten, decanen, LOB-coördinatoren, communicatiespecialisten: we nodigen jullie graag uit! Mensen die technische toppers zoeken. Meer over Sarah lees de website van Taalstrategie.

Rondleiding Van Gelder

Hierna krijgen we een rondleiding bij Van Gelder, daar zie je hoe techniek en gezondheid hand in hand gaan.

Van Gelder groente & fruit heeft de felbegeerde prijs voor ‘beste B2B webshop van Nederland’ gewonnen. Het bedrijf uit Ridderkerk is uit de laatste drie genomineerde bedrijven verkozen tot winnaar in de categorie B2B. Van Gelder groente & fruit is een oer-Hollandse, maar toch hypermoderne AGF-leverancier. Met ruim 350 gepassioneerde medewerkers voorzien zij de horeca dagelijks van de meest verse groente en fruit. Zij brengen telers en klanten met elkaar in verbinding en realiseren de hoogste omloopsnelheid in de markt. Graag laten zij u het bedrijf zien.

We sluiten af met een aangeklede borrel om eindelijk weer eens ouderwets te kunnen netwerken en elkaar te ontmoeten!

In september volgt de definitieve uitnodiging met aanmeldformulier.