Techlab Eelde organiseert ontwikkelmiddagen

Techlab Eelde organiseert ontwikkelmiddagen

Ons Techlab in Eelde is niet alleen een leer- en ontdekplek voor onze leerlingen, maar ook voor ons grote netwerk van techniekdocenten.

We organiseren met regelmaat ontwikkelmiddagen om van elkaar te leren wat er technisch met onze Techlabuitrusting mogelijk is en wat voor nieuwe workshops er kunnen worden ontwikkeld.

Ook laten we op deze middagen mensen van extern komen om ons aan de slag te laten gaan met nieuwe technieken.

Zo is bijvoorbeeld VrRoom (https://vrroom.nl) langs geweest voor onze VR-brillen, heeft I-comfort (https://i-comfort.nl) ons leren werken met onze Dobot robotarmen en staat deze week een workshop green screen, licht en geluid en cameratechniek op het programma. Deze zal worden verzorgd door Abbot Studio.

We hopen dat dit samen leren ervoor zorgt dat het Techlab continu in ontwikkeling blijft. We leren snel bij en kunnen daardoor steeds meer technieken in het Techlab afwisselen in één dagdeel voor onze leerlingen.

Helaas blijft een dagdeel te kort om álles te doen, dus het is zeker een aanrader om als klas vaker terug te komen zodat je elke keer weer met andere technieken aan de slag kunt.

Ons enthousiast Techlabteam staat voor jullie klaar!