Regio Apeldoorn e.o

In de agenda

Meer evenementen

Techniekfestival 4 t/m 29 oktober 2021

Techniek wordt tastbaar en beleefbaar met veel activiteiten in Apeldoorn en Epe. Het Techniekfestival is een initiatief van Sterk Techniekonderwijs Apeldoorn e.o. en het NewTechPark. Het is voor leerlingen van het vmbo en de bovenbouw van het basisonderwijs. Zij maken kennis met de rol van techniek in de wereld van alle dag.

29 oktober 2021

Bekijk het laatste nieuws

Meer nieuws

Van Pro/VSO naar prof

In deze activiteit worden nieuwe leerroutes ontwikkeld voor leerlingen van het Praktijkonderwijs en het VSO in samenwerking met het VMBO.

06 oktober 2021

Een ‘kijkje in de keuken’ bij Smart Technology

In het kader van de uitwisseling met het mbo (project 5) is Christel Borgonjen (decaan Veluws College Cortenbosch) een dag te gast geweest aan de Rutgershof in Epe bij de opleiding Smart Technology (niveau 2 en 3) van Aventus.

26 juli 2021

Project 4 in schooljaar 2021-2022

Op dit moment wordt de laatste hand gelegd aan de voorbereiding van 2021-2022. Maar wat gaat er dan gebeuren vanuit projectgroep 4?

26 juli 2021

Regio Apeldoorn e.o

Ondanks een volwaardig aanbod van techniekopleidingen binnen het vmbo en een netwerk vol betrokken bedrijven, is er veel te winnen om dekkend en doelmatig techniekonderwijs te realiseren. Meer informatie over Regio Apeldoorn e.o. vindt u op de pagina ‘Over de regio’.

Digitale nieuwsbrief

De regio Apeldoorn e.o. heeft een eigen nieuwsbrief.