Praktijkopleidersdag en stagemarkt

Flevoland loopt voorop in de techniek

Datum: 12 oktober 2023
Stagemarkt: 10.00 – 14.30 uur
Praktijkopleidersdag: 15.30 – 20.30 uur
Locatie: MBO College Almere, Straat van Florida 1 in Almere-Buiten

Op 12 oktober 2023 vindt de regionale praktijkopleidersdag en stagemarkt plaats bij MBO College Almere. Deze dag wordt van harte aanbevolen voor praktijkopleiders en begeleiders in de bouw, automotive, smart technologie, metaal-, installatie-, elektro-, en koudetechniek.

Flevoland loopt voorop in de techniek

De hele branche heeft er last van; het schreeuwende tekort aan werknemers. Wat kunnen we doen om leerlingen en vakmensen te behouden voor het werken in de techniek? En wat kun jij als praktijkopleider doen? Tijdens deze Praktijkopleidersdag wordt een interactief én inspirerend programma aangeboden over dit onderwerp. Met sprekers, diverse workshops en netwerkmomenten. Alles om aan het einde van de dag boordevol inspiratie én kennis huiswaarts te keren.

Het ROC organiseert deze dag in samenwerking met S-BB, Sterk Techniekonderwijs, gemeente Almere en de opleidingsfondsen: A+O Metalektro, OOM, Wij Techniek, Bouwen Nederland en Innovam.

Stagemarkt

Wil je ook stagiaires werven en VO leerlingen enthousiast maken om te gaan werken in de techniek? Meld je dan ook aan voor de stagemarkt van 10:00-14:30. dat kan door te mailen naar techniekpartner@rocvf.nl