05 juli 2021

Training ‘Samen veranderen’ nog één keer aangeboden

Digitale basistraining Sterk Techniekonderwijs

Starten er in uw STO-regio na de vakantie nieuwe programmamanagers, (deel)projectleiders of werkgroepleiders? De training ‘Samen veranderen’ biedt handvatten om deze rollen goed in te vullen.

De samenwerkingsverbanden van Sterk Techniekonderwijs zijn dynamisch, soms treden personele wisselingen op en sluiten nieuwe collega’s zich aan bij de organisatie. Voor iedereen die volgend schooljaar in een coördinerende rol betrokken is bij STO organiseren we daarom nog één keer de digitale training ‘Samen veranderen’.

Deze training biedt nieuwe collega’s die voor het eerst aan de slag gaan met Sterk Techniekonderwijs handvatten om grip te krijgen op de veelal omvangrijke veranderprocessen. Ook programmamanagers, (deel)projectleiders en werkgroepleiders met een coördinerende rol die al langer bij STO betrokken zijn en die nog niet eerder de basistraining hebben gevolgd, kunnen deelnemen aan de training.

Wanneer: donderdagen 4 november 2021, 2 december 2021, 13 januari 2022 en 10 februari 2022 van 13:00 tot 16:00 uur.

Inhoud

De basistraining bestaat uit vier online bijeenkomsten van een dagdeel, waarin de deelnemers aan de slag gaan rond onderwerpen als het ontwikkelen van een goed plan, werken in een netwerk, omgaan met belangen en het bewaken van het proces. In deze editie zal nog meer dan in de vorige gewerkt gaan worden aan de hand van concrete casussen.

Vier modules

Let op: met uw inschrijving bevestigt u deelname aan alle vier trainingsmodules. Het is niet mogelijk om slechts een deel van de training te volgen. We raden geïnteresseerden aan om zich snel in te schrijven, want afgelopen trainingen waren snel volgeboekt.

De trainingen worden gegeven via het online platform Zoom. STO beschikt over een Pro-Zoomaccount.

De training is volgeboekt. U kunt zich opgeven voor de wachtlijst.

Aanmelden