05 mei 2019

Ondersteuning nodig voor plannen?

Tot 1 oktober 2019 is er ondersteuning beschikbaar voor regio’s. Net als het beoordelen van de plannen kent de ondersteuning verschillende momenten:

 • Ondersteuning bij de toelichting op de Pitch-dag
  Een beperkt aantal regio’s wordt gevraagd hun plan op 5 juni 2019 toe te lichten voor de beoordelingscommissie omdat er één of enkele onduidelijkheden zijn. Deze regio’s kunnen op 3 of 4 juni 2019 gebruik maken van ondersteuning. De ondersteuner(s) komen naar u toe en bereiden met u de toelichting voor.
  De commissie adviseert de regio om de toelichting te laten verzorgen door een bestuurder/directeur, een (beoogd) projectleider, een docent en/of iemand namens het regionaal bedrijfsleven. Het is verstandig dat deze mensen aanwezig zijn tijdens de voorbereiding.
  De tijd tussen 29 mei en 5 juni 2019 is een beetje onhandig, vanwege Hemelvaart, maar we doen ons best om met de betreffende regio’s contact te leggen en afspraken te maken. Uiteraard kunt u als vertegenwoordiger van een van deze regio’s ook contact met ons opnemen. Dat kan door te mailen naar info@sterktechniekonderwijs.nl. Met name op vrijdag 31 mei 2019 zal de mail zeer regelmatig gecheckt worden.
 • Ondersteuning bij het aanleveren van de ontbrekende informatie
  Enkele regio’s zal uiterlijk 31 mei 2019 gevraagd worden om uiterlijk 12 juni 2019 aanvullende informatie aan te leveren, omdat de commissie daar vragen over heeft. Deze regio’s kunnen hiervoor gebruik maken van de ondersteuning. Vanuit de ondersteuning wordt niet actief contact gelegd met deze regio’s. Regio’s kunnen onderstaand een verzoek tot ondersteuning indienen.
 • Ondersteuning bij het aanvullen of herschrijven van (een deel van) de plannen
  Als u rood licht hebt gekregen, krijgt u de mogelijkheid uw plan aan te vullen of te herschrijven. Net als in de eerste fase van het maken van plannen kunt u hierbij een beroep doen op een ondersteuner. Als u al heeft samengewerkt met een ondersteuner kunt u met haar/hem contact opnemen. Heeft u nog geen gebruik gemaakt van ondersteuning dan kunt u het onderstaande ondersteuningsformulier invullen en verzenden. Ook als u uw plan wilt aanvullen met vso-activiteiten kunt u een beroep doen op een ondersteuner.

Critical friend inschakelen? Vul het onderstaande formulier in.