01 april 2021

Welk initiatief of welke activiteit verdient volgens u de Spotlight?

De Spotlight

Sterk Techniekonderwijs is nu ruim een jaar onderweg. In die tijd is er in de STO-regio’s hard gewerkt om mooie activiteiten te ontwikkelen. Om die inzet op regionaal niveau een landelijk podium te geven introduceren we de Spotlight! Doe mee en maak kans op een mooie prijs.

Wat houdt het in?

Samen werken wij aan de transitie naar een duurzame samenwerking voor techniek in de regio. Maar hoe ziet die samenwerking er uit, en wie zijn nou eigenlijk de dragende krachten achter STO?

De Spotlight licht de meest aansprekende, innovatieve, of verrassende regionale initiatieven uit en laat zien hoe ze tot stand zijn gekomen.

Hoe kunt u meedoen?

U kunt een activiteit of initiatief uit uw regio nomineren via dit formulier. Denk goed na over uw inzending, u kunt maar 1 activiteit nomineren. Bedenk dus:

  • Welke aanpak of resultaat typeert de aanpak van Sterk Techniekonderwijs in uw regio?
  • Wie is of was volgens u de drijvende kracht achter deze ontwikkeling?

En dan?

  • Het programmateam neemt contact op met alle genomineerden. Als dank voor hun bijdrage aan Sterk Techniekonderwijs ontvangen ze een leuke attentie.
  • De Spotlight van uw regio omvat een korte beschrijving van de activiteit en de impact, eventueel aangevuld door de ‘drijvende krachten’.
  • Alle Spotlights worden verzameld op de website van Sterk Techniekonderwijs. Zo ontstaat een mooi overzicht van alle pareltjes van STO.

Maar dat is nog niet alles: alle inzendingen dingen mee naar de hoofdprijs! De regio’s met de leukste Spotlight maken kans op een mooie STO-gerelateerde prijs.

Doe mee!

Welk initiatief of welke activiteit verdient volgens u de Spotlight? Nomineer een initiatief uit uw regio via dit formulier.

Let op: de Spotlight heeft als doel om door STO-regio’s behaalde successen in beeld te brengen. Inzendingen met enkel een commercieel motief worden uitgesloten van deelname.

Voor vragen of opmerkingen kunt u contact opnemen via bijeenkomsten@sterktechniekonderwijs.nl.