Training ‘Samen veranderen’ voor programmamanagers / projectleiders STO-regio’s

Tweedaagse training ‘Samen veranderen’

Voor wie: De training is bedoeld voor de programmamanagers/projectleiders van STO-regio’s. We rekenen op maximaal 2 deelnemers per regio.
Wanneer: 6 april en 20 april 2020
Waar: Amersfoort

De uitvoering van regioplannen Sterk Techniekonderwijs is een complexe en veelzijdige uitdaging. Regio’s staan voor veel opgaven waaronder het opbouwen en in stand houden van een netwerk en het begeleiden van veranderingen. Om regionale programmamanagers te ondersteunen bij deze opdracht wordt vanuit Sterk Techniekonderwijs een tweedaagse training ‘Samen veranderen’ georganiseerd.

In twee modules van ieder een dag wordt ingegaan op vraagstukken die aan de orde zijn bij de uitvoering van Sterk Techniekonderwijs. Hierbij gaat het zowel over het verandering (hoe krijg je ‘ze’ mee), als organisatie en samenwerking. Thema’s die behandeld worden zijn onder meer:

  • Urgentie & ambitie
  • Belangen
  • Proces en relatie
  • Organisatie & planning
  • Netwerken

In de modules wordt aandacht besteed aan de theorie, maar is ook veel ruimte voor reflectie op situaties uit de praktijk en het uitwisselen van ervaringen uit de verschillende regio’s. Er is plek voor maximaal 20 deelnemers per groep.

Inschrijven

Met uw inschrijving bevestigt u deelname aan beide trainingsdagen. De tweedaagse training wordt kosteloos aangeboden door Sterk Techniekonderwijs. Meldt u zich aan, maar bent u afwezig zonder bericht? Dan brengen wij €150 in rekening.

De training is volgeboekt. U kunt zich wel opgeven voor de wachtlijst. Wij stellen u dan als eerste op de hoogte van een nieuwe datum.