Online werksessie STO en de loopbaangerichte leeromgeving

Werksessie STO en de loopbaangerichte leeromgeving

Datum: woensdag 24 maart 2021
Tijd: 15:00 – 16.30 uur

Het Expertisepunt LOB  denkt graag met u mee over het versterken van loopbaanontwikkeling in STO-projecten: Hoe zorgen we ervoor dat jongeren reflecteren op hun ervaringen en zo een stap zetten in hun loopbaanontwikkeling én hoe kunnen we ouders hier meer bij betrekken?

In deze werksessie krijgt u meer inzicht in wat een loopbaangerichte leeromgeving inhoudt en hoe ervaren in de praktijk en verschillende vormen van reflectie logisch op elkaar volgen. We bespreken met elkaar hoe de loopbaangerichte leeromgeving er op dit moment voor staat binnen het STO-programma en welke stappen mogelijk gezet kunnen worden, zodat jongeren worden uitgedaagd een volgende stap te zetten in hun loopbaanontwikkeling. Ook besteden we aandacht aan enkele goede voorbeelden van een loopbaangericht STO-programma.

Tips, tools en handreikingen

Het Expertisepunt LOB heeft tips, tools en handreikingen op een rijtje gezet waarmee u loopbaanontwikkeling kunt versterken. Vanuit dit document kunt u doorklikken naar alle beschikbare tools, handreikingen en instrumenten van het expertisepunt, naast informatie over wetgeving, professionalisering en onderzoek. U kunt ook contact opnemen met de regiocontactpersonen.

Inspiratie